fbpx

Vasarīgais vraps ar vistas fileju

Meklē labāko vrapa recepti ar ko cienāt savus draugus un ģimeni šajā vasarā? Varbūt šī būs īstā. Pamēģini!


Sastāvdaļas:

  • tortillas
  • 2 vistas filejas
  • sāls
  • pipari
  • 1 ēd.k. skābā krējuma
  • 1 sīpols
  • 2 burkāni
  • 2 ēd.k. eļļas
  • 2 ēd.k. konservētas kukurūzas
  • 60 g siera
  • 1 svaigs gurķis
  • 1 paprika
  • 1 sarkanais sīpols
  • 100 g salātlapu

Pagatavošana:

Vistas fileju sagriež gabaliņos un liek lielā bļodā. Pievieno sāli, piparus, krējumu. Visu kārtīgi samaisa un atstāj iemarinēties. Sagriež sīpolu, sarīvē burkānus. Eļļā apcep sīpolus un pievieno apcepties arī sarīvētos burkānus. Pievieno iemarinēto vistas fileju un cep aptuveni 5 minūtes. Liek klāt kukurūzu, tomātu mērci un cep, līdz vista ir gatava. Kamēr vista cepās, sagriež svaigu gurķi, papriku, tomātu un sarkano sīpolu mazos gabaliņos. Uz darba virsmas izklāj tortillu – virsū liek salātus, sacepto vistas gaļu, dārzeņus, pārkaisa ar sieru un sarullē.

Lai labi garšo!