fbpx

Kuskusa salāti

Gardi, ātri un atsvaidzinoši – šī būs īstā recepte svaigām pusdienām!


Sastāvdaļas:

  • 150 g kuskuss;
  • 1 vistas fileja;
  • 50 g zaļo zirnīšu;
  • 120 g melones;
  • 1/2 avokado;
  • 50 g granātābolu sēkliņu;
  • Pētersīļi;
  • 1/2 buljona kubiņa;
  • Eļļa cepšanai

Mērcei:

  • 1/2 gatava mango
  • 1 ēd.k. saldās čili mērces
  • 2. ēd.k. apelsīnu sulas

Pagatavošana:

Kuskusu ber lielā bļodā un aplej ar 220 ml karsta buljona, atstāj uzbriest 10 minūtes. Kamēr kuskuss briest, sagriež vistas fileju smalkos gabaliņos. Uzkarsē pannu, pievieno eļļu un liek cepties sagriezto vistas fileju, pievieno sāli un piparus. Mazākos gabaliņos sagriež meloni un pusi avokado. Mazākā bļodā liek kuskusu. Pievieno zirņus, meloni, avokado, granātābolu sēkliņas un sacepto vistu. Lai pagatavotu mērci, sākumā smalki sagriež mango un liek bļodiņā. Pievieno saldo čili mērci, apelsīnu sulu un visu kārtīgi samaisa. Mērci pārlej pāri salātiem. Rotā ar pētersīļiem.

Lai labi garšo!