fbpx

“LIELĀ ĢIMENES LOTERIJA” jau piekto gadu priecē ar vērtīgām balvām

Tradicionāli jau piekto gadu pēc kārtas Latvijas vietējo uzņēmumu apvienība “Latvian Retail Management” veikalu tīklos “CITRO” un “ELDO” organizē kampaņu “Lielā ģimenes loterija”. Tās ietvaros ikvienam pircējam ir iespēja ik nedēļu laimēt vērtīgas balvas vai arī kādu no pieciem lielajiem naudas laimestiem, nodrošinot sev papildu ikmēneša ieņēmumus vesela gada garumā. Loterijā piedalīties var ikviens “CITRO” un “ELDO” veikalu pircējs, vienā pirkumā iegādājoties preces vismaz 10 eiro apmērā.

Šī gada kopējais balvu fonds ir vairāk nekā 17 400 eiro – to veido galvenā balva – 5 naudas laimesti 1200 eiro apmērā, kas laimētājiem tiek izmaksāti regulāros 12 mēneša maksājumos, proti, 100 eiro apmērā katru mēnesi vesela gada garumā.

Papildus tam kampaņas periodā tiks izlozētas arī vērtīgas iknedēļas balvas – kopējo balvu grozu veido – 10 “Lenovo” portatīvie datori, kā arī 100 “CITRO” iepirkumu somas ar “Brabantia” zīmola uzglabāšanas traukiem un virtuves piederumiem.

Lai piedalītos loterijā un vērtīgo balvu izlozē, pircējam ir jāveic pirkums 10 eiro vērtībā jebkurā “CITRO” un “ELDO” veikalā vai www.citro.lv/e-veikals/. Pirkumā iekļaujot vismaz vienu loterijas akcijas preci, kas veikalu plauktos ir īpaši atzīmētas ar “Lielā ģimenes loterija”  norādēm. Pirkuma čeks jāreģistrē izlozei www.citro.lv.

Informējam, ka pirkuma summā netiek ieskaitītas preces no šādām kategorijām: alkoholiskie dzērieni (t. sk. alus), tabakas izstrādājumi, azartspēles un loterijas, medikamenti, dāvanu kartes un enerģijas dzērieni.

“Lielā ģimenes loterija” norisināsies no 2024.gada 12.septembra līdz 6.novembrim visās “CITRO” un “ELDO” tirdzniecības vietās, kā arī interneta veikalā https://citro.lv/e-veikals/. Šajā laika periodā ir iespējams reģistrēt savu  dalību loterijā.

Iknedēļas loterijas laimētāji tiks izlozēti 2024. gada 19. un 26. septembrī, 3., 10., 17., 24. un 31. oktobrī un 7. novembrī. Loterijas laimētāji tiks publicēti mājas lapā www.citro.lv trīs darba dienu laikā pēc katras izlozes.

Loterijas atļaujas Nr. 8257.

Vairāk informācijas par “Lielā ģimenes loterija” www.citro.lv