fbpx

JELGAVĀ ATKLĀS JAUNĀKO “CITRO” VEIKALU

Vietējais Latvijas uzņēmumu mazumtirdzniecības veikalu tīkls “CITRO” nostiprina zīmola pozīcijas un turpina veikalu tīkla “CITRO” paplašināšanu Latvijas reģionos un lielākajās pilsētās. Jaunākais “CITRO” zīmola veikals tiks atklāts Jelgavā, Zvejnieku ielā 13. Tas ir pirmais “CITRO” zīmola veikals Jelgavā un veidots pēc uzņēmumu apvienības koncepta “Svaigums ikdienai!”.

Jaunākā “CITRO” zīmola veikala atklāšana plānota šā gada 12. septembrī pl. 12:00, Zvejnieku ielā 13, Jelgavā. Visas dienas garumā īpašu cenu piedāvājumi un akcijas preces. Laipni lūgti!

Mazumtirdzniecības zīmola “CITRO” koncepts “Svaigums ikdienai!” paredz mūsdienīgu un modernu iepirkšanās vidi, atbilstoši pircēju ērtībām, vienlaikus nodrošinot daudzveidīgu pārtikas un nepārtikas preču izvēli, kā arī svaigu produktu un pašu ražotās produkcijas sortimentu, ietverot plašu klāstu no vietējo ražotāju un zemnieku saimniecību piedāvājuma.

“Mēs mērķtiecīgi turpinām “CITRO” zīmola veikalu tīkla paplašināšanā, atklājot “CITRO” zīmola veikalus līdz šim vēl neapgūtos Latvijas reģionos un pilsētas. Jaunākā “CITRO” zīmola veikala atklāšana Jelgavā ir būtisks solis “CITRO” zīmola pārstāvniecībai Zemgales reģionā, sniedzot iedzīvotājiem ērtu iepirkšanās iespēju tuvāk savai dzīvesvietai. “CITRO” pircēji atzinīgi ir novērtē daudzveidīgo sortimenta piedāvājumu un iecienījuši “CITRO” zīmola pašu ražotās produkcijas piedāvājumu un labprāt izvēlas to gan ikdienas pirkumiem, gan svētku reizēm,” skaidro Imants Kelmers, “CITRO” zīmola pārstāvis, SIA “Latvian Retail Management” valdes priekšsēdētājs.

“CITRO” zīmola veikals atrodas Jelgavā, Zvejnieku ielā 13. Veikala telpas vairāk kā 1000 kvadrātmetru platībā ir pilnībā veidotas saskaņā ar “CITRO” zīmola konceptu “Svaigums ikdienai”, nodrošinot ērtu un pārdomātu preču pieejamību mūsdienīgā vidē.

Jaunatvērtajā “CITRO” zīmola veikalā Jelgavā pircējiem būs pieejams daudzveidīgs pārtikas un nepārtikas preču sortiments par izdevīgām cenām, kā arī plašs “CITRO” pašu gatavotās produkcijas piedāvājums un svaigi cepta konditoreja gardām maltītēm ikdienai un svētkiem, kas taps uz vietas veikalā.

Rūpēs par vides ilgtspēju, jaunatvērtajā “CITRO” veikalā ir pieejams depozīta iepakojuma nodošanas punkts, kur ikviens var nodot tukšo depozīta iepakojumu un saņemt kuponu, ko var izmantot, norēķinoties par precēm, pirkuma veikšanas laikā.

Mazumtirdzniecības tīkla “CITRO” zīmols pieder Latvijas uzņēmumu apvienībai SIA “Latvian Retail Management”. To veido vietējā kapitāla mazumtirdzniecības uzņēmumu tīkli AS “Diāna”, SIA “Gabriēla”, SIA “LEKON” un SIA “AA&CO”. Uzņēmumu apvienība pārstāv “CITRO”  un “ELDO” zīmola veikalu tīklu ar vairāk nekā 80 tirdzniecības vietām visā Latvijā.