fbpx

“CITRO” veikalos aicina saņemt Latvijas patriotu lentīti

Vietējais Latvijas uzņēmumu apvienības veikalu tīkls “CITRO” sveic Latvijas iedzīvotājus valsts svētku mēnesī un, turpinot iepriekšējo gadu tradīcijas, arī šogad aicina veikalu apmeklētājus līdz ar pirkumu veikšanu pie kases saņemt sarkanbaltsarkano Latvijas patriotu lentīti.

“Novembrī atzīmējam gan Latvijas valsts svētkus, gan “CITRO” zīmola jubileju, tāpēc aicinām tos svinēt kopā! Mēs, kā vietējais veikalu tīkls un savas zemes patrioti vēlamies sagādāt svētku sajūtu arī mūsu klientiem. Tāpēc, apmeklējot “CITRO” veikalus, aicinām pie kases saņemt savu sarkanbaltsarkano patriotu lentīti un lepoties ar savu zemi un tautu! Latvija mums ir tikai viena. Šogad, vairāk nekā jebkad iepriekš, mums visiem ir jāapzinās mūsu tautas vērtības un spēks. Katrs mūsu labais darbs un labās domas, kā arī atbalsts viens otram ikdienā, dod ticību, spēku un pārliecību par stiprāku un vienotāku Latviju nākotnē. Lai svētku sajūta mūs visus vieno!” norāda Imants Kelmers, “CITRO” zīmola pārstāvis.
 
Veikalu tīkls “CITRO” ir vietējā kapitāla uzņēmums, kam rūp Latvijas tautas vērtību un tradīciju saglabāšana. “CITRO” aicina pavadīt un svinēt šos svētkus kopā ar ģimeni, pārrunājot vēsturiskos notikumus, jo pateicoties tiem, mēs šodien varam dzīvot savā, brīvā valstī.