fbpx

“CITRO” e-veikalam 2 gadi!

Aprit divi gadi, kopš mazumtirdzniecības veikalu tīkls “CITRO” piedāvā pircējiem iespēju iegādāties preces attālināti interneta e-veikalā www.citro.lv. Šo divu gadu laikā strauji audzis pasūtījumu apjoms un izveidojies plašs pastāvīgo klientu loks, kas e-veikalā iepērkas regulāri.

Reģionu iedzīvotāji arvien biežāk izmanto e-komercijas priekšrocības un iespēju iegādāties preces attālināti. “CITRO” e-veikala pircēju pasūtījumus arvien biežāk veido plānoti pirkumi ikdienas preču patēriņam vairākām dienām, lai pēc iespējas samazinātu nepieciešamību lieki doties uz veikalu.

“CITRO” zīmola e-veikalā ir plašs pārtikas un nepārtikas preču sortiments, kas aptver faktiski visas sortimenta preču kategorijas, sākot ar pārtikas produktiem, higiēnas un saimniecības precēm, produktiem bērniem, mājdzīvniekiem u.c. preču grupām.

Pasūtījumu piegāde uz mājām vai pasūtījuma pieteikšana izņemšanai “CITRO” veikalā šobrīd tiek nodrošināta Ventspils, Rēzeknes, Ludzas un Kārsavas novadu iedzīvotājiem.

Ventspilī pasūtījumu var veikt www.citro.lv, izvēloties sev ērtāko pasūtījuma saņemšana veidu – piegādi uz izvēlēto adresi vai preču izņemšanu “CITRO” veikalā Andreja ielā 5, Ventspilī.

Rēzeknē pasūtījumu var veikt www.citro.lv, piesakot piegādi uz vēlamo adresi Rēzeknes pilsētā vai izvēlēties pasūtījuma izņemšanu “CITRO” veikalā Latgales ielā 18, Rēzeknē.

Ludzā preces pasūtīt var www.citro.lv, bet saņemt pasūtījumu var “CITRO” veikalā Latgales ielā 34a, Ludzā.

Kārsavā pasūtījumu var veikt www.citro.lv, savukārt preces saņemt var “CITRO” veikalā Sporta ielā 6, Kārsavā.

Par godu “CITRO” e-veikala divu gadu jubilejai, pircējiem pieejami izdevīgi piedāvājumi, iegādājoties preces tiešsaistē, meklē izdevīgus piedāvājumus šeit.

Paldies, ka esat kopā ar “CITRO”!